Om mig

Det er mig

Jeg hedder Kristina, er 44 år og er gift med Alex på 46 år. Vi har sammen, Emma på 19år og Emil på 18 år. Jeg er uddannet køkkenassistent og har arbejdet i køkken i 10 år, men jeg havde brug for forandringer, så derfor valgte jeg dagplejen i år 2008. Jeg har været dagplejer i det kommunale i 4 år, inden jeg sprang ud som privat pasningsordning den 1. september 2012, så nu har jeg haft privat pasningsordning  i 9 år og 13 år indenfor dagpleje/privat pasningordning. Jeg bliv IKKE fyret som kommunale dagplejer, men valgte selv at blive en privat pasningsordning....

Jeg bor tæt på langesøskoven, på et nedlagt landbrug på landet med masser af plads både ude og inde.

Jeg er ikke ryger, og det er et røgfrit hjem. Jeg har en kat som både er inde og ude, 1 kanin, som vi fodre og kigger til hver dag, en voliere med ca. 50 fugle, et hønsehold, som vi elsker at kigge på og samle æg hos.

Jeg har et stort legeværelse ved siden af det store køkken på 50 kvm. Så der er masser af plads at boltre sig på..:-)

Det ligger 5 min. fra motorvejen ved afkørsel vissenbjerg , så derfor er det nemt at komme til Odense eller til Jylland.

 

FORDELE VED AT VÆLGE MIG:

-Når i vælger Kristinas privat pasningsordning, bliver i, som forældre, ikke ramt af de kommunale besparelser, fyringer, begrænsninger og jeg optjener ingen afspadsering, så jeg holder mindre fri. 

-Jeg er mere fleksibel med åbningstiderne.

-Jeg bruger ikke tiden på papirnusseri, men tiden sammen alle sammen..:-)

-Her er det de samme børn, der kommer hverdag. Ingen andre end kendte ansigter eller heldagslegestue, så smitten mellem hinanden er meget begrænset.